Wednesday, November 05, 2008

Cel mai puternic om de pe Pamant nu este Obama



Este asta. Nu este o teorie a conspiratiei si am sa revin cu niste argumente pentru necunoscatori.

2 comments:

hyper said...

Rusia este o tara subdezvoltata economic, cu un PIB cat al unei tari mici din EU... cu o populatie nu chiar atat de numeroasa (Rusia: 140 milioane, US: 300 mil, EU: 500 mil)...

puterea inseamna forta armata, mai ales pentru Putin.

in razboiul modern tehnologia face mai mult decat toti mecanicii din lume. iar rusii sunt la pamant.

Putin probabil ca este lasat sa o faca pe comunistul rus dur atata timp cat ia Europa gaz ieftin de la el... Daca tot e asa de tare de ce nu taie gazul Europei? ne lase sa murim de frig si foame, dupa care ne ocupa si reface URSS-ul (sa nu uitam ca europenii sunt aliatii americanilor, sunt aia care isi pun scut anti racheta...)

atata timp cat la nivel global comertul se face cu dolari si nu cu ruble....
just think about it....

1. americanii pot printa hartii pe care sa le schimbe in afara tarii cu bunuri. ce poate fi mai cool de atat? poti avea orice, inclusiv savanti rusi... rusi pot printa cate ruble vor ei ca nu le vrea nimeni...

2. in cazul in care printeaza americanii bani, cade economia globala, in cazul in care fac asa ceva rusii... se duc la fund doar ei.

Obama nu este cel mai puternic om de pe pamant, dar US & Asociatii... sunt.

G8? 6 din cei 8 membri sunt aliati impotriva rusilor. ;)

Cristian said...

Putin o va face pe durul cat are el chef, ptr ca toata europa depinde de gazul si petrolul rusesti. Nici o tara UE nu isi poate asigura singura necesarul de gaz sau petrol. Pe langa asta, gazul rusesc este oricum numai ieftin nu. Viitorul este al celor care au resurse, rusii au, americanii nu. Asta este si motivul ptr care americanii pornesc razboiae. Crezi ca il durea pe Bush de poporul irakian?
"Produsul intern brut se apropie de 1.200 milioane € în 2004, ceea ce face ca economia Rusiei să fie cea de-a noua economie a lumii şi a cincea a Europei. Dacă rata anuală de dezvoltare continuă astfel cum este acum, este de aşteptat ca economia Rusiei să ajungă pe poziţia a doua în Europa, după cea a Germaniei, în numai câţiva ani." (wikipedia-este un articol foarte interesant acolo)
Dpdv tehnologic, rusii nu sunt la pamant si daca tot vorbeai despre scutul antiracheta, rusii au testat de curand o racheta "antiscut". Americanii au spus cu aceasta ocazie ca oricum scutul nu era anti-rusia ci e facut ptr un eventual atac Al-Qaida...
Nu am chef sa scriu acum mai mult dar promit ca voi reveni cu detalii. Insa voi incheia cu o vorba: "cel mai mare succes al diavolului a fost sa convinga lumea ca nu exista."