Saturday, November 29, 2008

Nici o fapta buna...

...nu ramane nepedepsita. Asa patesc mereu. Ori de cate ori incerc sa ajut pe cineva, total dezinteresat, se termina cum se poate mai prost ptr mine. Culmea e ca de fiecare data imi promit ca nu mai fac asa ceva cat voi trai, dar inevitabil, nu rezist si se intampla iar si iar. Sunt un om rau in ochii tuturor si din pacate m-am obisnuit cu asta.

7 comments:

Anonymous said...

Iti inteleg perfect situatia :) Mai bine rau in ochii altora si bun in sufletul tau, parerea mea! Oricum ai incerca nu vei reusi sa ii impaci pe toti si pe tine.

Anonymous said...

dude...
ai dreptate si cand incerci sa fugi de a face bine se gaseste altul sa faca rau in numele tau

Anonymous said...

Nu e rau, ci intentii gresite cu semnatura ta ca sa se simta ei superiori. oameni incapabili de a-si spune numele de frica repercursiunilor.

Cristian said...

wow! nici nu ai idee ce bine ai nimerit-o. Cel putin intr-o situatie. Mi s-a intamplat de doua ori in doua zile atunic. Nu terminasem bine de scris postul pe blog ca m-a lovit a doua oara. Foarte ciudat. :P

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonymous said...

Amiable fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Anonymous said...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.